Online Katalog

Gizlilik Sözleşmesi

Gizlilik Sözleşmesi

AP SeaGate Bodrum olarak sizlerin kişisel verilerini korumaya özen göstermekteyiz.

Gizlilik Politikası AP SeaGate Bodrum tarafından bu web sitesinde toplanan bilgileri ve bunların nasıl korunup saklanacağı konusunu kapsamaktadır.

AP SeaGate Bodrum web sitesi ziyaretçileri tarafından gönüllü verilmediği sürece hiçbir şekilde kişisel verileri toplamamaktadır.

Bu gizlilik politikası kapsamında kural olarak web sitesi ziyaretçilerimiz tarafından web sitemizde sunulan kişisel veriler ( adınız, elektronik posta adresiniz, telefon numaralarınız ) üçüncü kişilerle paylaşılmamakta, satılma, kiralama vb başka işlemlerde kullanılmamaktadır.

Kişisel Bilgilerin Toplanması

AP SeaGate Bodrum web sitesini kullanmak, gönüllü olarak kişisel bilgileri vermek bu sitede ilan edilen mevcut gizlilik politikasının ve şartlarının kabul edildiği anlamına gelmektedir.

Bilgi Toplamanın Amacı ve Kullanılış Şekli

AP SeaGate Bodrum sizin izninizle bilgilerinizi aşağıdaki amaçlar için kullanmaktadır;


Kişisel bilgiler ve bu veriler sadece belirtilen amaçlar için ve yasal soruşturmalar esnasında mahkeme kararı gereği veya yasal prosedürler gerektirdiği takdirde kullanılmaktadır


Kişisel Olmayan Diğer Kullanıcı Bilgilerinin Toplanması

AP SeaGate Bodrum ziyaretçilerin web sitesindeki dolaşımları sırasında, kullanıcı yoğunluğu, ziyaret edilen bölümler, tıklanan alanlar gibi özellikleri otomatik ve isimsiz olarak toplamaktadır. Bu veriler sadece bölümlerin, farklı alanların izlenme, takip edilme oranlarının tespiti için kullanılmakta ve herhangi bir ziyaretçinin kişisel bilgileri ile ilişkilendirilmemektedir. Sayfaların nereden geçerek ya da ne şekilde ziyaret edildiğini belirleyen "cookie" (çerez) adlı teknolojinin kullanıldığı durumlarda aynı şekilde sitenin farklı alanlarının izlenme, tıklanma oranlarının belirlenmesinde istatistiki veri olarak toplanmakta olup kişiye özel yapılan bir uygulama değildir. Bu teknoloji ile amaçlanan kullanıcıların daha sıklıkla ziyaret ettikleri bölümlere ait içeriği, siteye ilk ziyaretinden itibaren kullanıcı için daha kolay ulaşılabilir kılmaktır.


Bilgi Güvenliği

Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için gerekli önlemler alınmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması kanunu kapsamında koruyacağımızı taahhüt ederiz. AP SeaGate Bodrum olarak ticari faaliyetlerimize devam ettiğimiz sürece, bu yasa kapsamında kişisel verilerinizi; sizi, hazırladığımız özel kampanyalardan haberdar edebilmek için, yurt içi veya yurt dışında güvenli veri merkezlerinde saklayıp şirketimizin gizlilik anlaşması yaptığı iş ortaklarıyla paylaşabileceğiz.

Site Kullanım Şartları

AP SeaGate Bodrum  web sitesini zaman zaman düzenlediği kampanyaları duyurmak, ziyaretçilerin ilgisini çekebileceğini düşündüğü konular, içerikler farklı hizmet ve çalışmalardan ziyaretçileri haberdar etmek amacıyla kullanmaktadır.

AP SeaGate Bodrum  web sitesi içeriğini burada yayımladığı hüküm ve şartları önceden haber vermek zorunda olmaksızın tek taraflı olarak değiştirme ve güncelleme hakkına sahiptir.

Politikamızdaki Değişiklikler
AP SeaGate Bodrum’un  bu Gizlilik Politikasını değiştirme veya iptal etme hakkı saklıdır.

Bize Ulaşın

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir görüş bildirmek, soru yöneltmek veya Gizlilik Politikasının ihlali ile ilgili haber vermek isterseniz, https://www.apseagatebodrum.com/iletisim linkinden faydalanabilirsiniz. AP SeaGate Bodrum bu talepleri karşılamak üzere gerekli adımları atacaktır.

 AP SeaGate Bodrum web sitesini ziyaret eden her bir ziyaretçi bütün bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Gizlilik Sözleşmesi Dosyası